Home » Spirituaalsus » Ma armastan ennast

Ma armastan ennast

Ma armastan oma elu

Ma armastan elada siin ja praegu just sellisena kes ma olen.

Link

Ma armastan oma keha

Ma armastan oma puusi, oma jalgu, käsi ja oma kõhtu. Ma armastan oma juukseid, oma nägu, nina ja isegi  väikseid kortsukesi oma imeliste silmade ümber. Ma armastan oma pehmet nahka ja isegi sünnimärke, mis mind kaunistavad. Ma armastan oma kehakuju, ma armastan oma kurve ja ma armastan ka oma konte ning luid. Ma armastan oma keha lõhna. Ma armastan oma emotsioone ja tundeid. Ma armastan oma naeru ja oma pisaraid. Ma armastan oma  julgust ja hirme, oma nõrkusi ja tugevusi. Ma armastan oma erilist häält. Ma armastan kõike oma keha ja vaimu juures. Ma armastan elada oma kehas. Ma olen oma keha parim sõber. Ma olen elav tõestus selle kohta, et ilu eksisteerib igas kehas olenemata suurusest või kujust. Ma olen ilus.

Ma armastan oma vanust

Ma armastan seda, et vanus toob tarkuse. Ma muretsen palju vähem sellepärast, mida inimesed minust arvavad. Ma olen palju enesekindlam oma otsuste langetamisel ja mõistan iseennast palju paremini. Ma olen tolerantsem erinevate inimeste, nende elustiilide ning arvamuste suhtes ja mul on palju väiksem vajadus tõestada pidevalt teistele ja kogu maailmale oma tõekspidamisi. Vanemaks saades, tuleb ilu esile nii paljudes muudes asjades, mida varem ei märkagi. Jah, ma armastan seda mõistmist, taipamist ja asjadest arusaamist, mis tuleb vanusega. See on nii hea tunne.

Ma armastan ennast sellisena nagu ma olen

Ma aksepteerin ennast sellisena nagu ma olen. Ma olen täiuslik sellisena nagu ma olen. Ma olen piisav. Ma olen kõik, mis mul on vaja.
Ma olen kõige tähtsam inimene iseenda jaoks. Ma olen number üks oma elus.
Ma väärin parimat, sest ma olen ainus, mis mul on.
Ma olen õnnistatud, sest mul on kõik mida ma vajan.
Ma olen tänulik selle eest, mis mul on, selle eest kes ma olen ja kõige eest mis olemas on.
Ma usaldan iseennast, ma usun endasse, sest ma tean, et mu süda ja mu keha ei valeta mulle kunagi.
Ma austan ennast ning kannan enda eest parimat hoolt.
Ma toetan ennast, sest ma hindan oma väärtust ja mõistan oma vajadusi.
Ma andestan endale, oma “läbikukkumised” või mis iganes ma olen teinud või tegemata jätnud.
Ma olen tugev, ma olen tohutu vägi. Ma seisan enda eest ja tean, et ma võin teha mida iganes soovin.
Ma olen unikaalne ja mitte keegi siin maamunal ei ole täpselt samasugune nagu mina. Ma olen ime.
Ma olen hinge valgus, valguse laps. Ma olen vaba, ma olen limiteeringuteta. Ma olen küllus, rahu, rõõm, tarkus, tõde, kirg ja kaastunne.
Ma olen siin, et elada oma elu oma tõe ja nägemuse järgi. Ma olen siin, et särada, inspireerida, teenida ja armastada.

Ma olen armastus ise.

About Egle

Kuigi igaüks meist on unikaalne ja proovib otsida oma tõde omamoodi, soovime me kõik siiski tegelikult ühte ja sama – olla õnnelikud ja armastatud, elada külluses ja hingerahus ning olla terved. Julgustan sind tõstma oma teadlikust, nägema ” suurt pilti” , kuulama oma keha ja vastutama ise oma tervise eest. Tore kui leiad siit lehelt midagi kasulikku, mis aitab sind sinu teekonnal edasi. Kui ei, hinga sügavalt sisse ja mine edasi. :)

Leave a Reply